Joonaksen kuulumisia


 

19.3.2012

Ypäjän kilpailuissa hyviä tuloksia, vaikka ei sijoituksia

Joonas ratsasti hyviä ratoja viikonlopun aikana Ypäjän kansallisissa kilpailuissa, mutta valitettavasti ne eivät tällä kertaa riittäneet sijoituksiin. Lauantaina Kom Stradovarius ja Joonas menivät 130 cm radan puhtaasti ja sijoittuivat 56 startannesta ratsukosta numerolle 19. Samassa luokassa Joonas ja Calazio ottivat 4 virhepistettä ollen melko hitaalla ajalla vasta sijalla 48.

Sunnuntaina Joonas hyppäsi Ristolla jälleen 130 cm luokan ja Calaziolla 140 cm luokan. Joonas ja Risto menivät perusradan puhtaasti ja nopealla toisen vaiheen ajalla olisivat sijoittuneet komanneksi, mutta valitettavasti yksi puomi putosi ja tulokseksi jäi ensimmäinen ei sijoittunut ratsukko.

-Ripa on tällä hetkellä kovassa iskussa ja nyt olisi hyvä saada lisää ratoja alle. Orilla (Calazio) alkaa olemaan kevättä rinnassa ja sen on melko villi ratsastaa, minkä huomaa erityisesti radalla kun keskittymistä nimenomaa vaadittaisiin, kommentoi Joonas kilpailuiden jälkeen.

 

13.3.2012

Alkukaudden kilpailut hypätään Ypäjällä

Vuoden ensimmäiset kilpailut hypättiin miltei tasan kuukausi sitten Ypäjällä, eikä tuleva viikonloppu tuo paikkakuntaan muutosta. Ypäjä Winter Festivalissa Joonas kilpailee lauantaina ja sunnuntaina Ristolla 130cm luokan, sekä Calaziolla lauantaina 130cm ja sunnuntaina 140 cm luokan.

 

19.2.2012

Vuoden ensimmäiset kilpailut jäivät Joonaksen osalta yksipäiviäisiksi

Joonas osallistui lauantaina Ypäjä Arctic Shown kansalliseen 130cm luokkaan hevosillaan Kom Stardovarius sekä Calazio.

-Calazio oli radalla ihan hyvä, vaikka yksi pudotus tulikin. Ristosta ei voi sanoa ollenkaan samaa., kommentoi Joonas päivän jälkeen. Riston ja Joonaksen rata jouduttiin hylkäämään kahden tottelemattomuusvirheen vuoksi.

Sunnuntaina Joonas ei päässyt hyppäämään aikomaansa 140cm luokkaa Calaziolla, sillä lumimyräkän vuoksi tiet olivat hevosautolle mahdottomassa kunnossa ajaa.

 

 

16.2.2012

Uusi vuosi 2012 ja ensimmäiset kansalliset kilpailut

Vuosi on vaihtunut ja kahden kuukauden tauon jälkeen on aika taas aloittaa kilpailukausi!

Joonas on läpi talven matkustanut tunnollisesti Salon ja Lahden väliä, mutta nyt armeija alkaa olla lopuillaan. Enää muutama kasarmipäivä ja se osa elämää on ohi.

Tulevana viikonloppuna hypätään Ypäjällä kansalliset kilpailut, joihin Joonas ottaa mukaansa Calazion ja Kom Stradovariuksen. Mr. Milkline jäi pois kilpailuista, koska seei tuntunut 100% hyvältä vikoissa treeneissä.

Innolla odotetaan taas uutta kilpailukautta!