Joonas ja hevoset ovat vuoroin Belgiassa vuoroin Hollannissa

20.5.2011

Joonas ja hevoset ovat vuoroin Belgiassa vuoroin Hollannissa

Moorselen kilpailuiden jälkeen oli vuorossa Hollannin Roosendaalissa järjestetyt CSI2** kilpailut. Kaikki kolme hevosta olivat mukana,mutta valitettavasti Risto sai ensimmäisen kisapäivän jälkeen pahan allergisen reaktion eikä voinut startata enää muina päivinä. Calazio kulki ihan kivasti niissäkin kilpailuissa, mutta Maito ilmoitti sunnuntain luokassa, että kaikki ei ole hyvin. Ja se olisi nyt tarkoitus käyttää klinikalla , toivottavasti sieltä ei löydy mitään isompaa..

Olen löytänyt nyt uuden valmentajan,  joka tuntui heti sopivalta sekä minulle että hevosilleni! Kyseessä on hollantilainen Bert Romp, joka mm. ratsasti vuonna 1992 Hollannin joukkueessa voittaen olympiakultaa! Bert lupasi tulla heti auttamaan myös Wierdenin kilpailuihin

Kilpailuiden väliviikot vietämme Belgiassa asuvan Sebastian Nummisen luona  ja sijainniltaan talli onkin todella super!On ollut hienoa,kun välimatkat kilpailuiden ja uuden valmentajan luokse ovat olleet lyhyet.

 

Ensi viikolla lähdemmekin vain Calazion ja Mr. Milklinen kanssa Wierdenin (NED), jossa olisi jälleen CSI2** -kilpailut. Risto saa jäädä Sebben luokse, sillä kilpailuihin sai ottaa mukaan vain kaksi hevosta.